Drift


SysCompanion har över 17 års erfarenhet av drift i Linux-miljö samt mycket goda kunskaper i Microsoft Windows, lagrings- och nätverksutrustning. Detta innebär att du som kund får bästa möjliga kvalitét och driftsäkerhet för din IT-miljö.

Vår driftsmiljö

Vår egen driftsmiljö är placerad i ett bergrum i Norrtälje, med bland annat redundant strömförsörjning (diesel samt batteribackup), redundant internetuppkoppling samt gediget skalskydd.

Vi driftar allt från enklare Windows-miljöer till mer avancerade HA-lösningar för exempelvis websidor med mycket trafik, MySQL-cluster och SAN-miljöer.

Övervakning


Ju mer komplext ett system är, desto mer anledning finns det att på ett lätt sätt beskriva systemets olika delar på ett överskådligt sätt. Vid eventuella fel finns då större möjligheter att snabbt hitta och lösa problemen innan de eskalerar.

SysCompanion har valt att fokusera på ett system för övervakning och larmhantering gjort av tillverkaren MikroTik.

MikroTik

#


Mikrotik är ett Lettiskt företag grundat 1995 som tillverkar mjukvara och hårdvara för routrar.

De har även tillverkat en mjukvara för övervakning. SysCompanion har specialiserat sig på att designa övervakningsmiljöer där denna mjukvara utgör grunden.
Med ett flertal referensprojekt genom åren kan vi hjälpa dig sätta upp komplexa övervakningsmiljöer som övervakar allt från skrivare till stora databas-kluster.
Hör av dig till oss så berättar vi mer!